Recreatie Te Boomsgoed
Terwijl uw kinderen zich in de speeltuin vermaken, bent u van harte welkom op ons terras voor een lekker kopje koffie, een sorbet of een heerlijk koud pilsje.......

In onze speeltuin kunnen de kinderen naar hartenlust spelen en ravotten.
Vooral het "slingertouw" is een door alle kinderen zeer gewaardeerde attractie. Hiervan krijgen ze nooit genoeg. Nieuw zijn de lange glijbaan, de buisglijbaan, het speelkasteel en de draaischijf.

Voor kinderen bestaat een speciaal arrangement. Hiervoor dient u wel te reserveren. Op zaterdag- en op woensdagmiddag van 14:00-17:00 uur organiseert Recreatie Te Boomsgoed kinderfeestjes.
Achtereenvolgens kunnen de kinderen spelen in de speeltuin, midgetgolfen en mogen zij ponyrijden. De middag wordt afgesloten met een lekker bord frites en een snack naar keuze. Bij slecht weer wordt een alternatief programma aangeboden.
dagrecreatie Te Boomsgoed
dagrecreatie Te Boomsgoed
dagrecreatie Te Boomsgoed

Vereniging Paardentoerisme Nederland Eurocamping Kosmos Camping Navigator ANWB-ADAC Camping ANWB-ADAC Camping Camperen in de Achterhoek Koninklijke Horeca Nederland fietsroutenetwerk.nl_Oegstgeest_Nederland Oplaadpunten.nl Oegstgeest Nederland Kamperen bij de Boer