Recreatie Te Boomsgoed
Recreatie Te Boomsgoed is aangesloten bij de Vereniging Paardentoerisme. Deze vereniging stimuleert het paardrijden in het gehele land en houdt zich bezig met het uitbreiden van de routestructuur. Hierdoor ontstaan mogelijkheden voor kortere, maar ook langere tochten. route-info@paardentoerisme.nl .

Te Boomsgoed biedt u als ruiter, maar ook uw paard de gewenste voorzieningen en kan zorgen voor overnachting, stalling, weidegang, rustplaats. Er zijn voldoende parkeervoorzieningen. Voor grotere groepen is onze groepsaccommodatie uitermate geschikt, terwijl voor individuele ruiters de trekkershutten prima van pas zouden komen.
Kamperen is uiteraard ook mogelijk. Te Boomsgoed is een uitstekend vertrekpunt en ligt aan diverse (ook grensoverschrijdende) ruiterroutes.
manege, paardrijles, ponykamp
manege, paardrijles, ponykamp
manege, paardrijles, ponykamp

Vereniging Paardentoerisme Nederland Eurocamping Kosmos Camping Navigator ANWB-ADAC Camping ANWB-ADAC Camping Camperen in de Achterhoek Koninklijke Horeca Nederland fietsroutenetwerk.nl_Oegstgeest_Nederland Oplaadpunten.nl Oegstgeest Nederland Kamperen bij de Boer