stuur ons een email
bezoek onze Facebook-pagina
bezoek onze YouTube-pagina
7
teboomsgoed


                             teboomsgoed_logo

Groepsaccommodatie "Het Achterhuis"

Het Achterhuis heeft een ruime sfeervol ingerichte recreatiezaal. U kunt genieten van een drankje aan de bar of lekker onderuit hangen in de gezellige zithoek. Voor de kleinste gasten is een kinderstoel beschikbaar. Een kinderbedje wordt op verzoek bijgeplaatst. In de accommodatie is verder een geluidsinstallatie, televisie, dvd- speler en videorecorder aanwezig. Op aanvraag kunt u gebruik maken van het grote scherm met beamer.

In de keuken, voorzien van horeca-apparatuur, voelt elke kok zich thuis. Het grote elektrische fornuis is voorzien van 8 pitten en 2 ovens. In de koelkast kunt u al uw meegebrachte etenswaren met gemak kwijt. Er is voldoende serviesgoed en alle gewenste keukeninventaris aanwezig. De professionele afwasmachine zorgt binnen enkele minuten voor een schone vaat.

De twee slaapzalen bevinden zich op de bovenverdieping. Zij zijn voorzien van dertig stapelbedden. De bedden zijn standaard opgemaakt met onderlaken en het kussen met een kussensloop. U hoeft alleen uw eigen dekbed/slaapzak mee te brengen.

De accommodatie is zeer geschikt voor kleine feestjes en partijen. Naast zelfverzorging kunt u kiezen voor logies/ontbijt, volpension, halfpension of een arrangement met bv. barbecue, buffet etc.
In onze kiosk kunt u terecht voor broodjes, koffie, drankjes, snacks.

Bij Te Boomsgoed is altijd wat te doen,
klik hier voor onderstaande activiteiten: