Recreatie Te Boomsgoed
EEN UITDAGEND PROGRAMMA......

In de herfstvakantie wordt het jaarlijkse ponykamp gehouden.
Gedurende deze week worden op speelse wijze de grondbeginselen van het paardrijden geleerd. Indien uw kind al rijervaring heeft, wordt deze verder ontwikkeld.
De kinderen worden de hele week begeleid; naast het paardrijden zijn veel andere activiteiten gepland. Dit kan variëren van een huifkartocht, buitenritten, viertalrijden, maar ook wordt er gebowled, gezwommen.

De week wordt afgesloten met een onderlinge wedstrijd, een dressuurproef en een springparcours of een ander paardrijdevenement. Bij slechtweer wordt in de binnenbak gereden.

Deelnemen kan al voor € 275 per week per persoon op basis van volpension. Een ruiterkamp voor gevorderden is mogelijk, het programma wordt dan uiteraard aan de leeftijd van de deelnemers aangepast. Het is mogelijk uw eigen paard/pony mee te nemen.
manege, paardrijles, ponykamp
manege, paardrijles, ponykamp
manege, paardrijles, ponykamp

Vereniging Paardentoerisme Nederland Eurocamping Kosmos Camping Navigator ANWB-ADAC Camping ANWB-ADAC Camping Camperen in de Achterhoek Koninklijke Horeca Nederland fietsroutenetwerk.nl_Oegstgeest_Nederland Oplaadpunten.nl Oegstgeest Nederland Kamperen bij de Boer