Recreatie Te Boomsgoed
De accommodatie biedt plaats aan 40 personen, heeft een vloeroppervlak van ruim 200 m2 en is comfortabel ingericht met een gezellige zithoek en comfortabel meubilair. Voor de kleinste gasten is een kinderstoel beschikbaar. Een kinderbedje kan op verzoek worden bijgeplaatst.

Alle vertrekken bevinden zich op de begane grond. Naast een tweetal slaapkamers zijn er gescheiden sanitaire ruimtes voor dames en heren. De bedden zijn standaard opgemaakt met een hoeslaken en een sloop op het kussen.

In de gezellige zithoek kunt u heerlijk relaxen, televisie, geluidsapparatuur, video en dvd zijn aanwezig.

De open keuken met de mooie bar bevindt zich in de recreatieruimte, zodat u er altijd bij bent. De keuken is uitgerust met alle gewenste apparatuur, zoals oven, magnetron, koelkasten, vaatwasser, 6-pits kookplaats, koffiezetapparaat, waterkoker en een ruime hoeveelheid serviesgoed.

Wij verzorgen graag een gezellige barbecue, steengrill of buffet. U kunt naast zelfverzorging kiezen voor logies/ontbijt, vol- of halfpension.
Zwaluwnest
Zwaluwnest
Zwaluwnest

Vereniging Paardentoerisme Nederland Eurocamping Kosmos Camping Navigator ANWB-ADAC Camping ANWB-ADAC Camping Camperen in de Achterhoek Koninklijke Horeca Nederland fietsroutenetwerk.nl_Oegstgeest_Nederland Oplaadpunten.nl Oegstgeest Nederland Kamperen bij de Boer